top of page
Aurea Borealis_edited_edited.jpg

Anställningsprocessen

Vad kul att du vill veta mer om hur man blir en del av Aurora! Auroras anställningsprocess kan man sammanfatta som en 4-stegs process. Denna är beskriven nedan.

Ansökan öppnar

Aurora öppnar upp sitt rekryteringsfönster vanligtvis två gånger per år, runt oktober under hösten och april under våren. Detta kommuniceras alltid ut på våra sociala kanaler (Tips: För att inte missa när rekryteringen öppnar kan du följa oss på instagram eller LinkedIn. 

Orkar du inte vänta? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på mailen: info@aurorastudentkonsulter.se så kommer du bli kontaktad av någon av våra konsulter. 

Initial Screening

Efter att ansökningsperioden har stängt gör vi en screening av de som ansökt för att redogöra om kandidaten resonerar med våra mål, värderingar och kultur. Alla, oavsett utfall, kommer att bli kontaktade för vidare steg.

 

Vi söker dig som är student, ambitiös och drivs av utmaningar samt befinner dig i slutet av din utbildning. Som konsult bör du ha goda analytiska och kommunikativa förmågor. En fördel är om du tidigare arbetat med kundrelationer, sälj och innehar vana med att arbeta projektbaserat. Vi ser även att du är engagerad och tillsammans med andra vill bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Vi tror att ett heterogent team är bättre än ett homogent, därav uppmuntrar vi att studenter från olika discipliner söker.

Intervju

Snyggt, du har kommit långt och är nu nära en anställning!

 

Du kommer bli kontaktad för att bestämma tid för en 30 minuters lång intervju där vi kommer diskutera tidigare erfarenheter, vem du är, din förväntansbild på en eventuell anställning samt slutligen sätta dina analytiska förmågor på sin spets.

 

Efter intervjun återkommer vi, oavsett utfall, inom 2 veckor.

Anställning!

Grattis! Du kan numera titulera dig Studentkonsult. 

 

Nu kommer du kliva in i en period av att lära känna organisationen på djupet, träffa andra konsulter, projektledare och starta vår onboarding-process.

 

Vår onboarding-process innefattas av utbildning inom de affärskritiska verktyg som du kommer ha stor nytta av under din tid i Aurora och framtida karriär. Du kommer erbjudas utbildning av internt men också av de samarbetspartners som vi arbetar med (e.x. Accenture, Centigo, Capgemini och LTU Business) för att vässa din kunskaper och göra dig bekväm i din nya roll.

 

Under din första tid kommer du ingå i ett av våra konsultteam som tillsammans, under ledning av en av Auroras projektledare, arbetar mot en av våra kunder.

 

Vi ser fram emot att se din ansökan!

bottom of page