top of page
möte

Architecture

Aurora Architecture erbjuder hållbara och kreativa lösningar inom arkitektur och design. Med studenter från cevilingejörsprogrammet i Arkitektur är vi dedikerade till att leverera projekt av hög kvalitet, oavsett om det handlar om mindre eller större uppdrag. Vår ambition är att skapa lösningar som inte bara tillfredsställer dagens behov utan även främjar en mer hållbar arkitektonisk utveckling. Nedan presenteras några exempel på hur vi kan hjälpa er, men vår expertis sträcker sig långt och vi är öppna för att diskutera och utforska era unika idéer och behov.

Nulägesritnignar

Vid planering av om- eller tillbyggnation är det avgörande att ha noggrann dokumentation för att senare kunna ansöka om ett bygglov. Vi erbjuder ett rad tjänster, från att digitalisera era äldre ritningar till att mäta samt rita upp nytt underlag.

Bygglovshandlingar
Oavsett om det handlar om att rita upp bygglov för garage, attefallare eller tillbyggnader  är Aurora Arkitektur redo att hjälpa till. Vi har erfarenhet av att hantera projekt av alla storlekar och ser till att era bygglovshandlingar är korrekt utförda och kompletta.
Skisshandlingar

Har ni idéer om förändringar på er fastighet men behöver hjälp att konkretisera dem? Vi erbjuder skissförslag i 3D och  alternativ för att vägleda er genom processen och hitta den bästa lösningen för era behov och önskemål.

Portfolio

bottom of page