top of page

Tjänster

AURORA

Aurora Studentkonsulter har sedan 2018 levererat långsiktiga kundvärden för våra partners. Vi är säkra på att vår expertis bygger på att vi attraherar Luleå Tekniska universitets främsta talanger och erbjuder dessa en möjlighet att praktisera deras kunskaper. Våra konsulter härstammar från flertalet civilingenjörsprogram och befinner sig i dess senare skede av utbildningen. Vi är glada att genom åren fått möjlighet att arbeta med mer än 70 olika partners, från flertalet branscher och länder, i projekt med olika scope.

Kundnöjdhetsanalys

Nöjda kunder är grunden till en väl fungerande verksamhet. En förutsättning för att skapa nöjda kunder är att förstå sina kunder, deras behov samt hur de upplever ditt företag. Aurora erbjuder därför kundnöjdhetsanalyser som ger dig en god bild av era kunder samt rekommendationer för hur ni  ska kunna skapa nöjdare kunder.

Skärmbild 2022-03-02 093943_edited.jpg

Marknadsanalys

Har du en ny affärsidé som du vill ta till marknaden, då rekommenderar vi dig att genomföra en marknadsanalys.

 

Marknadsanalyser är en av Auroras populäraste tjänster som våra studentkonsulter har bred erfarenhet inom. Det kan gälla behovsanalyser av kunder, analys av marknadstrender och storlekar samt identifiering av intressenter och aktörer inom marknader.

Konkurrentanalys

Konkurrentanalyser har varierande infallsvinklar beroende på ditt behov som kund. Det kan gälla  analyser av marknadens prissättning, konkurrenters positionering på marknaden samt att skapa strategier för differentiering av värdeerbjudande. 

Skärmbild 2022-02-09 132731_edited.jpg
Skärmbild 2022-02-08 165641.png

Tidigare uppdrag

Mer information om Auroras tidigare uppdrag och kunder kan du hitta under referenser genom attt trycka på knappen till vänster.

norrsken-semestersverige-pexels-pixabay-cc0-800x445_edited_edited.jpg
norrsken-semestersverige-pexels-pixabay-cc0-800x445_edited_edited.jpg
bottom of page