top of page
möte

Business

Aurora Business är ett affärsområde som inriktar sig på analys och strategisk rådgivning.  Med studenter från civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi, känner vi att vi befinner oss i en bekväm situation att stötta våra partners mot deras mål och garanterar ett högt kundvärde. Nedan ges några exempel på vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med men vår verktygslåda är stor så tveka inte att höra av er till oss med era utmaningar eller frågor. 

DSC04010.jpeg
Marknadsanalys

Har du en ny affärsidé som du vill ta till marknaden, då rekommenderar vi dig att genomföra en marknadsanalys.

 

Marknadsanalyser är en av Auroras populäraste tjänster som våra studentkonsulter har bred erfarenhet inom. Det kan gälla behovsanalyser av kunder, analys av marknadstrender och storlekar samt identifiering av intressenter och aktörer inom marknader.

Konkurrentanalys
Konkurrentanalyser har varierande infallsvinklar beroende på ditt behov som kund. Det kan gälla  analyser av marknadens prissättning, konkurrenters positionering på marknaden samt att skapa strategier för differentiering av värdeerbjudande. 
DSC04020.jpeg
DSC04005_edited.png
Kundnöjdhetsanalys

Nöjda kunder är grunden till en väl fungerande verksamhet. En förutsättning för att skapa nöjda kunder är att förstå sina kunder, deras behov samt hur de upplever ditt företag. Aurora erbjuder därför kundnöjdhetsanalyser som ger dig en god bild av era kunder samt rekommendationer för hur ni  ska kunna skapa nöjdare kunder.

Kundberättelser

möte

Kundnöjdhet

Ditwin kontaktade Aurora Studentkonsulter för att analysera hur nöjda Ditwins kunder är med deras leveranser.  

Resultat: Projektleveransen bestod av kvantitativ samt kvalitativ data från ditwins kunder.

Thomas Marklund, VD Ditwin

“Vi på Ditwin var mycket nöjda med det slutliga resultatet och kan varmt rekommendera Aurora Studentkonsulter för framtida uppdrag”.
bottom of page