top of page
möte

Technology 

Aurora Technology är ett affärsområde som fokuserar på verksamhetsutvecklande projekt med användaren i fokus eller produktutveckling med teknisk grund, som exempelvis UX-design, CAD eller produkt- och tjänsteutveckling. Med studenter från civilingenjörsprogrammet i Teknisk design, samt kandidatprogrammet i Digital tjänsteutveckling, känner vi att vi befinner oss i en bekväm situation att stötta våra partners mot deras mål och garanterar ett högt kundvärde. Nedan ges några exempel på vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med men vår verktygslåda är stor så tveka inte att höra av er till oss med era utmaningar eller frågor. 

Grafisk formgivning och användargränssnitt
Grafiskprofil.PNG

Grafisk formgivning och marknadsföring

Vill ni utveckla er grafiska profil eller kanske ha hjälp att skapa material till era kanaler? Vi kan skapa nya grafiska manualer eller profiler, utveckla logotyper och mallar samt hjälpa er med Design Branding och Content Creation.

Webbutveckling och UI-design

Funderar ni på hur ni ska utforma er webbsida eller tjänst, eller bara vill förbättra existerande design? Vilket som så kan vi hjälpa er utforma användargränssnittet för att maximera användbarheten och förbättra användarupplevelsen.

UI.png
Produktutveckling och UX-design
Produktutveckling ellervisualisering.jpeg

Produkt- och tjänsteutveckling

Vill ni ha hjälp att utveckla en idé eller kanske förbättra en existerande produkt? Vi har bred kompetens inom produkt- och tjänsteutveckling och kan hjälpa er gå från idé till slutgiltig produkt med hänsyn till tillverkning, hållbarhet och kostnad. Vi kan även utveckla och förbättra befintliga produkter och tjänster utifrån dagens behov.

UX-design

Att utveckla produkter med användaren i centrum är viktigt, och något vi i Aurora teknik är grymma på! För att förbättra er produkts användarupplevelse kan vi kartlägga användarens behovs genom exempelvis användartester, analyser, utvärderingar och marknadsundersökningar. 

Ux .PNG
Visualisering.png

Prototyping och visualisering

Behöver ni hjälp med att prototypea er produkt eller tjänst? Vi erbjuder både digitala och fysiska prototyper. 

​​Exempel på fysiska prototyper: modellbyggnader, 3D-printning, skisser och ritningar.

Exempel på digitala prototyper: Renderingar, CAD, animeringar, wireframes, produktfoto och videoredigering.

bottom of page