top of page
Prototypdesigner

Aurora Studentkonsulter växer och lanserar nu Aurora Teknik, ett affärsområde som fokuserar på verksamhetsutvecklande projekt med användaren i fokus eller produktutveckling med teknisk grund, som exempelvis UX-design, CAD eller produkt- och tjänsteutveckling. Med studenter från civilingenjörsprogrammet i Teknisk design, samt kandidatprogrammet i Digital tjänsteutveckling, känner vi att vi befinner oss i en bekväm situation att stötta våra partners mot deras mål och garanterar ett högt kundvärde. I portfolion nedanför finns exempel på tidigare projekt och arbeten men vår verktygslåda är stor så tveka inte höra av er till oss med era utmaningar eller frågor.

Grafisk formgivning och användargränssnitt

Grafisk formgivning och marknadsföring

  • Vill ni utveckla er grafiska profil eller kanske ha hjälp att skapa material till era kanaler? Vi kan skapa nya grafiska manualer eller profiler, utveckla logotyper och mallar samt hjälpa er med Design Branding och Content Creation.

Webbutveckling och UI-design

  • Funderar ni på hur ni ska utforma er webbsida eller tjänst, eller bara vill förbättra existerande design? Vilket som så kan vi hjälpa er utforma användargränssnittet för att maximera användbarheten och förbättra användarupplevelsen. 

Produktutveckling och UX-design

Produkt- och tjänsteutveckling 

  • Vill ni ha hjälp att utveckla en idé eller kanske förbättra en existerande produkt? Vi har bred kompetens inom produkt- och tjänsteutveckling och kan hjälpa er gå från idé till slutgiltig produkt med hänsyn till tillverkning, hållbarhet och kostnad. Vi kan även utveckla och förbättra befintliga produkter och tjänster utifrån dagens behov.

UX-design

  • Att utveckla produkter med användaren i centrum är viktigt, och något vi i Aurora teknik är grymma på! För att förbättra er produkts användarupplevelse kan vi kartlägga användarens behovs genom exempelvis användartester, analyser, utvärderingar och marknadsundersökningar. 

Prototyping och visualisering

  • Behöver ni hjälp med att prototypea er produkt eller tjänst? Vi erbjuder både digitala och fysiska prototyper. 

    • ​​Exempel på fysiska prototyper: modellbyggnader, 3D-printning, skisser och ritningar.

    • Exempel på digitala prototyper: Renderingar, CAD, animeringar, wireframes, produktfoto och videoredigering.

PORTFOLIO

Kontakta oss

Har ni ytterligare frågor eller funderingar om vad vi kan göra för er? Isåfall är ni välkommen att kontakta Hanna eller Moa.​

1674582044866.jfif

Alfons Frimodig

Säljansvarig

​Mobilnummer: +46 76 309 09 37   

E-mail: alfons.frimodig@aurorastudentkonsulter.se

LinkedIn: Alfons Frimodig

IMG_1702_edited_edited_edited_edited_edi

Moa Erikssson

Projektledare Aurora Teknik

Mobilnummer: +46 73 079 73 81

E-mail:

moa.eriksson@aurorastudentkonsulter.se

LinkedIn: Moa Eriksson

bottom of page