Aurea Borealis_edited_edited.jpg

Tjänster

AURORA TEKNIK

Aurora Studentkonsulter växer och lanserar nu Aurora Teknik, ett affärsområde som fokuserar på verksamhetsutvecklande projekt med teknisk grund och produktutvecklingsprojekt såsom UX, CAD och FEM. Med civilingenjörsstudenter från programmen Maskinteknik, Teknisk design och mastern kvalitetsteknik känner vi att vi befinner oss i en bekväm situation att stötta våra partners mot deras mål. Låter något av våra olika erbjudanden intressant eller vill du veta mer? Tvivla isåfall inte att kontakta oss via nedan kontaktuppgifter.

Teknisk Verksamhetsutveckling

Teknisk behov- och marknadsanalys

 • Varför valde era kunder just er och inte era konkurrenter? Kartlägg utbud och unikt erbjudande av teknisk grad.
   

 • Hur kan företaget etablera en mer omfattande eftermarknad? Här genomförs en undersökning om befintliga erbjudandet och hur andra aktörer har arbetat.

Kvantitativ dataanalys

 • Aurora stöttar er i att utnyttja existerande data för driva ökad produktivitet och effektivitet. Exempelprojekt kan vara kvalitetstekniska analyser för att minska variation av tillverkningsprocesser, automatisering, VBA-programmering eller optimiseringsmodellering.

Produktutveckling

Tekniska kundundersökningar

 • Vad upplever kunderna att företagets produkter ska vara kapabla till? Finns det en efterfrågan mot mer modul-baserad lösning?

 • Kvalitétsundersökning - vilka komponenter upplever era kunder håller låg kvalité och behöver ersättas med en ny konstruktion?

 • Finns det en ny konstruktion som inte har verifierats mot marknad?

Konstruktion & Grafisk formgivning - konceptuellt

 • Gedigen undersökning om hur nästa generations produkt kan tänkas se ut. Detta på en konceptuell nivå för att garantera kvalité.

Hållfasthetsberäkningar

 • Aurora genomför analytiska beräkningar med hjälp av programvaror och Finita Elementmetoden (FEM) för att undersöka specifik hållfasthet för en kvantifiering av exponering för utmattning och brott.

Ritningsunderlag

 • Aurora utformar ritningsunderlag för produktion utifrån de ISO-standarder som är viktiga för er.

Kontakta oss

Hanna O_edited_edited.jpg

Hanna Olofsson

Säljansvarig

Har ni ytterligare frågor eller funderingar om vad vi kan göra för er? Isåfall är ni välkommen att kontakta Hanna.​

Mobilnummer: +4672  316 26 82   

E-mail – hanna.olofsson@aurorastudentkonsulter.se

LinkedIn – Hanna Olofsson

norrsken-semestersverige-pexels-pixabay-cc0-800x445_edited_edited.jpg